Giza – Gratis Pyramid Patiens

Spela gratis Pyramid Patiens! Pyramid Patiens är en unik snurr på traditionell Harpan Patiens, där korten är ordnade i ett pyramidformat i separata kolumner. Målet är att rensa tablån genom att organisera korten i grundhögar. Även om de har liknande slutmål, är de två radikalt olika spel.

För att vinna Pyramid Patiens måste du ta bort par exponerade kort som summerar till 13 och rensa hela tablån – jämfört med traditionell Klondike Solitaire, där du kan organisera korten i staplade högar.


Spela klassisk Pyramid Patiens

Komma igång med Gratis Pyramid Patiens

För att starta spelet, undersök den nedre raden av pyramiden och se om värdet av ett par kort kan läggas ihop till 13. Om så är fallet, ta bort dem från tablån och placera dem i grunden för att eliminera dem från spel.

Om inga kort matchar, vänd upp ett nytt kort från högen med framsidan nedåt – känd som lager – för att se om något av dessa kan hjälpa till att bryta ner pyramiden. Om detta kort inte matchar, lägg det åt sidan och skapa en avfallshög. Fortsätt att sålla igenom lagret tills du kan göra en match med de exponerade korten på pyramiden. Kort är endast tillgängliga när de inte täcks av något annat kort.

Spelet avslutas när tre slutvillkor är uppfyllda. Spelare vinner spelet genom att rensa pyramiden, avfallshögen och lager på grunden. Spelet avslutas när en spelare har cyklat igenom lager- och avfallshögarna tre gånger eller när det inte längre finns några drag som kan göras med de tillgängliga korten.

Spela gratis pyramid patiens på 123kortspel.se!