Kommer vi gräva guld i Paris?

Nu är det snart dags för cirkusen att dra igång igen. I juni tar årets fotbollshändelse plats i Paris och återigen kommer media och fans att bli hysteriska. Årets sommarplåga kommer troligtvis att bli den kommande EM-låten. Vem kan glömma E-Types dänga ”Champione 2000” som gjordes till Europamästerskapet i Belgien och Nedländerna år 2000 eller GES fantastiska ”När vi gräver guld i USA”, som i och för sig gjordes till VM 1994, men som för alltid kommer vara den svenska ”fotbollslåten”.


(GES – När vi gräver guld i USA (1994) officiell video)

Nog finns det mycket nostalgi kring fotbollsmästerskapen som har varit och framtida minnen kommer troligtvis att skapas under sommaren. På bet365  kan du titta på fotboll live och följa fotbollsnyheter. Är du intresserad av betting och av att betta på sommarens fotbollshändelse finns det några saker du borde hålla koll på. Och när du ändå söker efter tips för hur du ska kunna göra det bästa bettet, varför inte ta en tripp längs ”memory lane” och minnas de roliga, sorgliga och oförglömliga ögonblicken!

Underbara minnen
Förutom alla dessa EM-låtar, svenska om utländska (vem kan glömma ”Vi er røde, vi er hvide” från 1986?) finns det flera andra saker som får minnena att komma fram. Vem kan glömma alla segergester, Henrik Larssons dreadlooks och de största EM-skrällarna? Vad sägs om när Danmark 1992 vann över Tyskland med 2-0, utan att ens ha kvalat till mästerskapet då de kom med på grund av att Jugoslavien uteslöts. Eller när Grekland vann med 1-0 över Portugal 2004. Trots att Portugal då hade sina stjärnor Luis Figo, Rui Costa, Deco, Ricardo Carvahlo, Cristiano Ronaldo med i truppen. 

Något som har naglat sig fast trots att utvecklingen hela tiden går framåt är fotbollskorten. Trots den digitaliserade eran går det fortfarande att köpa samlarkort och samlaralbum. Om du har samlat på spelarkort sedan en tid tillbaka är det bara att fortsätta. Korten går att hitta, i alla fall de senaste korten, i leksaksbutiker och hos bokhandlare. Men vill du ha lite ovanligare kort eller gamla limited edition kort finns det flera sidor och sajter där samlare kan byta med varandra och konversera. 

Bettingtips
Även om det är en stund kvar till första avspark mellan Rumänien och Frankrike den 10 juni kan man redan nu börja tänka på hur man ska lägga upp sin betting. Ett bra tips är att börja att studera grupperna. Vad säger din första magkänsla och finns det information som befogar den? Hur står det till i landslagen – finns det någon stjärnspelare som är skadad eller har det hänt andra saker som kan påverka hur laget kommer att starta eller hur de kommer att spela?

Det viktigaste tipset om man ska betta för att vinna är att inte betta med hjärtat. Tyvärr. Hur patriotisk du än är och hur mycket du än vill så måste du se till oddsen och till vad som är mest sannolikt. Kommer verkligen ditt land att vinna eller är det ett önsketänk? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.